Over ZieZo Jeugd & Gezin

De teamleden stellen zich graag voor:

Wanneer je met de muis over de foto beweegt zie je een glimp van de ontwikkeling die de professional zelf heeft doorlopen.  

2cc3cff 1

Maurice Stultiens, SKJ Jeugd en Gezinswerker

Gaat graag aan de slag vanuit gelijkwaardigheid, vertrouwen, oefenen, doorzetten, begrip en begrenzen op een helpende manier. Veiligheid voorop, dat is ‘opvoeden’, waar ik voor sta!  Onder andere gespecialiseerd in autismehulpverlening, . Positieve psychologie: mindfulness en acceptatie en commitment therapie. KIES Coach / Cogmed trainer / Triple P niveau 4.  

  

Schermafbeelding_2021-12-27_om_10.31.55.png

Anne Maassen, SKJ Jeugd & Gezinswerker

Voor mij staat wederzijds vertrouwen, samenwerken, veiligheid, actief luisteren en doorzetten centraal. Op creatieve en passende wijze gaan we aan de slag. We benutten jouw kwaliteiten en werken samen aan de toekomst!

Schermafbeelding_2021-04-30_om_16.33.03.png

Zie jij jezelf hier staan?

Bel 0638938638 of stuur een e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan maken we snel kennis!

 

 

Schermafbeelding_2020-12-30_om_13.44.24.png

Claire Voragen SKJ Jeugd en Gezinswerker
Ik geloof in de kracht van het kleine, dat elke stap vooruit de moeite en het applaus waard is. Vanuit je kwaliteiten en talenten ga ik zinvol aan de slag. Hierin vind ik harmonie en samenwerking belangrijk, want samen benutten we jouw veerkracht.
 
Sander Van Goor Groot

Sander van der Goor, begeleider

Sinds 2000 ben ik afgestudeerd als muziektherapeut. Daarmee veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen en jongeren en hun ouders, mensen met een verstandelijke beperking, volwassenen en ouderen. Voorheen gewerkt als behandelcoördinator binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie en als senior tutor aan de opleiding Creatieve Therapie aan de Hogeschool Zuyd. Als begeleider actief voor ZieZo, daarnaast onder andere vanuit het project Safe and Sound.

 
Waar gewerkt wordt, kunnen fouten gemaakt worden. Als we er samen niet uitkomen kunnnen burgers zich wenden tot het AKJ of Klachtenportaal zorg. U kunt zich ook direct melden bij de Raad van Toezicht via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Lees meer

Klachten procedure

Heeft u een klacht over onze dienstverlening, dan kunt u gebruik maken van de volgende klachtenregeling. 

Lees meer

Privacyverklaring ZieZo

Binnen ZieZo nemen wij uw privacy serieus en gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Niet alleen omdat wij voldoen aan de (Europese) privacyregelgeving maar ook vanuit zorg(rechtelijk) perspectief. U kunt erop vertrouwen dat wij uw privacy respecteren en op de juiste manier omgaan met uw persoonsgegevens. Deze Privacyverklaring omschrijft welke persoonsgegevens wij van u verwerken en voor welke doeleinden wij dat doen.

Lees meer